X2: Mulighed for at låne en 22\" fladskærm

Skrevet af: Morten Skou - 22. september 2009 - kl. 15:45
Del denne artikel:
0 0

Nu er der endelig kommet klarhed over skærmsituationen, det betyder at et antal deltagere nu har muligheden for at låne en skærm under eventet.

Nu er der endelig kommet klarhed over skærmsituationen, det betyder at et antal deltagere nu har muligheden for at låne en skærm under eventet.

Er du en af dem som måske kommer langvejs fra, eller måske vil du bare ikke slæbe dit 60" fladskærms-tv med til X2, så er der rigtig godt nyt.

Vi har i dag fået klarhed over skærmene, og det vil derfor være muligt for 30 deltagere at leje en skærm. Prisen er 75 kroner, og inkluderer leje i alle 4 dage samt transport af skærmen til og fra eventet.

Vil du leje en skærm, så skal du tilmelde dig X2 via SLAP (læs om tilmeldingen her), og efterfølgende sende en mail til info@xboxlife.dk hvor du skriver at du gerne vil leje en skærm.

De 75 kroner for lejen skal betales ved ankomst til eventet. Skærmen som er på 22" giver mulighed for at tilslutte HDMI samt VGA. Dog er det vigtigt at gøre opmærksom på, at der ikke er højtalere eller lydudgang i dem.

Det er selvfølgelig stadigvæk tilladt at medbringe sin egen skærm.

Læs mere om tilmeldingen til X2 her.

Programmet og dermed hvilke turneringer vi vil afholde i løbet af X2 bliver annonceret en af de nærmeste dage. Ligesom under X1, vil der være mulighed for at deltage i walk-in turneringer - denne gang koster det blot en 50'er i entre for en hel dag med walk-in turneringer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support