Gamereactor i Norge trækker anmeldelse tilbage

18. juni 2008 17:37 | Kommentarer (54) | Af

Tidligere i dag kunne man på Gamereactors norske søsterside, læse en anmeldelse af Alone in the Dark med en karakter der var presset helt i bund.

Tidligere i dag kunne man på Gamereactors norske søsterside, læse en anmeldelse af Alone in the Dark med en karakter der var presset helt i bund.

Sølle 3 ud af 10 mulige var spillet værd ifølge den Norske anmelder. Eneste plus han kunne finde ved spillet var, at man får et lille resume når man indlæser et savegame.

Da Xboxlife kontakter Atari for at høre hvad pokker der er gået galt, får vi at vide, at de ikke kan forstå hvordan Gamereactor i Norge har kunne anmelde spillet så hurtigt - anmeldereksemplarerne blev nemlig først sendt afsted i går.

Her, små 4 timer efter at anmeldelsen blev lagt op, har Gamereactor så åbenbart valgt at trække den tilbage.

Hvis ikke Gamereactor har fået spillet fra Atari, hvordan har de så kunne anmelde det - og endda så hurtigt?

At Alone in the Dark får 3 ud af 10 i en anmeldelse der udkommer som en af de første i verden og samtidigt så tæt på udgivelsen, kan være helt katastrofalt for spillets salgstal i landet.

Iblandt os på redaktionen der har prøvet spillet, er der dog stor enighed om, at spillet helt sikkert ligger højere end et 3-tal.

Alone in the Dark udkommer på fredag.Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.


  Du kan støtte Xboxlife ved at klikke her lige før du køber noget fra en af vores partnere. Typisk får vi en %-del af salget, og det koster ikke dig ekstra.

Spilpartnere lige nu:
» Coolshop.dk
» Cdon.dk
» Amazon.co.uk
» Gamebits.dk


Mad:
» Dominos.dk


Diverse:
» BilligVoks.dk
» Hotels.com
» Coolstuff.dk
» WhiteAway.com
» Cykelpartner.dk
» Dustinhome.dk
» Unisport.dk


- På forhånd mange tak!
 
Gamerpoint Highscore