Forza 2 turnering - Det uofficielle danmarksmesterskab

Skrevet af: Morten Skou - 9. juni 2007 - kl. 19:49
Del denne artikel:
42 0

Nogle af de fedeste turneringer vi har afholdt på Xboxlife.dk, har uden tvivl været i diverse bilspil hvor der altid er kamp til stregen. Nu er tiden inde til at finde vores Forza 2 champ!

Nogle af de fedeste turneringer vi har afholdt på Xboxlife.dk, har uden tvivl været i diverse bilspil hvor der altid er kamp til stregen. Nu er tiden inde til at finde vores Forza 2 champ!

Vores første bilchamp var som bekendt FoxyL4tor som dengang sad solidt på tronen - lige indtil at Blade DK dukkede op, og efterfølgende har vundet flere gange. Nu er tiden inde til at finde ud af hvem der lige nu er den bedste ræser!

Foruden titlen, så er der nogle rigtigt interessante præmier (fordelingen kan ændre sig):

1. Pladsen: Forza 2 branded Xbox 360 (findes 1 i verden) + rat
2-3. Pladsen: Wireless Wheel
4-5. Pladsen: Spil, t-shirts, keyhangers m.v.

Vi arbejder desuden på at få flere præmiesponsorer.

Der kommer med stor sandsynlighed flere præmier. Turneringen bliver blandt andet annonceret på Xbox.com, som reklame på dashboardet og ikke mindst i Xbox.com's nyhedsbrev - så vi tror på rigtigt mange tilmeldte.

Bedste designer
Foruden selve turneringen, så vil vi afholde en konkurrence hvor det gælder om at have designet den flotteste bil. Dette skal naturligvis ske inden turneringen - et af kravene er at der står Xboxlife.dk på den.

Det er tilladt allerede nu, at begynde at designe sin bil.

Kravene er som følger :
- Der skal stå "Xboxlife.dk" tydeligt på bilen.
- Den vindende bil skal sælges til Xboxlife.
- Hver deltager kan indsende et design.

Jeg håber naturligvis at så mange af jer som muligt vil stille op. Vi har jo 3 klaner herinde allerede, så tiden er inde til at vise hvem der har de bedste ræsere!!

Tilmeldingen starter allerede i starten af denne uge. Der følger samtidigt mere information om turneringen, samt billeder af den super eksklusive Xbox 360 konsol.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support