Xbox360 rammer danmark til december, men er der nok?

Skrevet af: Morten Skou - 2. november 2005 - kl. 19:13
Del denne artikel:
15 0

Microsofts kommende konsol, som vi alle går og ser frem til, rammer snart lille Danmark. Desværre tyder informationer, som vi har fået på, at der ikke vil være nok til alle.

Microsofts kommende konsol, som vi alle går og ser frem til, rammer snart lille Danmark. Desværre tyder informationer, som vi har fået på, at der ikke vil være nok til alle.

I en lang periode har de danske forhandlere kunne forudbestille den kommende Xbox360 konsol hos den danske distributør Boston, som håndterer distributionen af blandt andet Xbox konsollerne. Idag har vi her på redaktionen desværre fået at vide af en forhandler, at udmeldinger fra Boston tyder på, at forhandlerne ikke kan forvente at få alle de Xbox360'ere, som de har forudbestilt.

For os forbrugere betyder det naturligvis, at hvis forhandlerne ikke kan få alle de konsoller, som de har bestilt hjem, så kan vi heller ikke få dem, som vi har forudbestilt hos forhandlerne, og det vil slet ikke være muligt at kunne gå ind i en butik og snuppe den direkte ned fra en hylde.

Ifølge Kristian Sveigaard, leder af Home Entertainment Division i Danmark, som bla. står for salget af Xbox360, kan det bekræftes, at Microsoft har en forventning om, at Xbox360 allerede vil være udsolgt inden den reelt rammer butikkerne. Dette skyldes, at antallet af forudbestillinger har overgået forventningerne, hvilket Microsoft naturligvis både ser som en positiv og negativ ting.

Kristian nævnte også, at hvis man ikke allerede har forudbestilt sin Xbox360, så er det ved at være sidste chance, hvis man gerne vil have en af dem fra den første sending. Skal man ud og forudbestille sin Xbox360, var den klare anbefaling, at man gjorde det hos en af de større forhandlere, som eksempelvis GAME, EBGames eller Merlin. Grunden til anbefalingen er, at disse butikker har en højere prioritet ved leveringerne af de nye konsoller end andre ”mindre” butikker, og der vil derfor være større chance for, at de vil være i stand til at levere konsollen til dem, som har forudbestilt der.

Er man ikke en af de heldige, som har fået forudbestilt, er der dog lys forude. Ifølge Microsoft vil der nemlig løbende komme nye leveringer - den næste skulle være lige inden jul.

Så selv om de fleste af os nok havde håbet på, at de danske hylder ville være fyldt med den nye konsol allerede fra den 2. december i år, så kan det godt se meget sort ud, hvis man ikke allerede har været en tur nede i sin lokale butik.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her
Xbox Support