Xboxlife forum

Xboxlife Dust Squad

Alt som er klan relateret

Xboxlife Dust Squad

Indlægaf Dr_Gonzo » 17. jul 2006 14:29

Xlifes Dust Squad – Team Zulu >>> Xboxlife Dust Squad

Allerede før Ghost Recon: Advanced Warfighter udkom, var mange af Xboxlife’s brugere i gang med at danne en klan. Massere af folk meldte sig ind i en klan, der blev stiftet under initiativ af Crueltylizer og som efter en heftig debat på forummet fik navnet Xlifes Dust Squad. Faktisk var vi så mange, at klanen blev splittet op i flere forskellige teams. Da medlemstallet var på sit højeste talte vi hele 5 teams som alle havde imellem 6 og 8 medlemmer. Men da spillet så endelig udkom og folk fik prøvet det lidt, begyndte medlemstallet langsomt at dale. Der kan være mange grunde til frafaldet, men en af de største årsager er nok, at GRAW ikke er et spil som falder i alles smag. Folk som regnede med at spillet lige var noget for dem, fandt hurtigt ud af, at de måske havde vurderet forkert. Den slags sker. Men noget godt kom der da ud af det, det blev hurtigt klart hvem der var seriøse spillere, så i sidste ende endte alle de hardcore medlemmer af Xlifes Dust Squad på Team Zulu, som var eneste aktive team. Senere ændrede vi navn til Xboxlife Dust Squad, da alle de andre teams døde helt ud.

Xboxlife Dust Squad har på nuværende tidspunkt ni menige medlemmer, Bateman Dk, Da Killer Bee, Crueltylizer, vat69, aKaMiluA DK, PauIo P, Valhallaquark, Gozzmo og uninfluenced, og tre ledere CarpalMadazz, Jalokin og Dr Gonzo DK. Ikke alle er lige aktive, men sådan vil det jo altid være, men vigtigst af alt er, at vi får spillet en masse kampe, faktisk spiller vi tre til fire kampe om ugen.

Hvad får Xboxlife.dk så ud af at havde en klan som Dust Squad? End til videre har vi skaffet nye brugere, som har join’et vores community for at blive en del af klanen og som derefter har fundet ud af at Xboxlife.dk er Danmarks bedste Xbox-community. Den 10. maj spillede Dust Squad mod The Brotherhood of X, som er maskot for 360GAMER, et engelsk Xbox 360 magasin. En reportage fra den kamp vil blev bragt i nummer 11 af 360GAMER, som udkom den 29. juni, og på den måde lykkedes det os at få nævnt Xboxlife.dk i et engelsk blad. Det skal da lige nævnes her, at BoX fik max mange smæk, faktisk vandt vi en runde over dem, hvor vi for sjovt valgte kun at spille med pistoler mod deres fulde arsenal. Hvis du ikke lige kan finde bladet, er der et link til Battle Reporten her: http://brotherhoodofx-forum.co.uk/viewtopic.php?t=7863

Du kan finde Dust Squad’s hjemmeside her: www.dustsquad.dk/

Har du spørgsmål til os, eller kunne du tænke dig at joine klanen eller spille imod os, så kan du benytte denne tråd til, at komme i kontakt med os.

(Jeg skal dog lige sige, at vi ikke optager nye medlemmer, på stående fod, men der bliver sikkert plads igen engang ude i fremtiden).



Morten Kaa aka Dr Gonzo
Billede
Dr_Gonzo
Niveau 7
 
Indlæg: 4047


Tilbage til Klaner

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster

cron